+44 (0)1924 268 500        
PW-Web-Banners-2017-TEST-cover
Confidence in Fly Control
Confidence in Fly Control
Confidence in Fly Control
Confidence in Fly Control
Confidence in Fly Control
Confidence in Fly Control

Wij ondersteunen u met een uitgebreid assortiment aan professionele toestellen voor de beheersing van vliegende insecten.

Innovatie, kwaliteit en kracht

Innovatie, kwaliteit en kracht zijn belangrijke aspecten voor elk PestWest toestel. De uitstekende prijsstelling en de expertise van technici en vooraanstaande biologen maken dat PestWest u een gevarieerd aanbod van professionele en gespecialiseerde Elektrische Vliegenvangers kan aanbieden.

Wetenschap & technologie

Dankzij de combinatie van wetenschap en technologie zijn alle PestWest toestellen met de hoogste specificaties ontworpen, rekening houdend met de eindgebruiker, waardoor u tijd en geld bespaart.

Beheersing van vliegende insecten

PestWest heeft een passie voor de beheersing van vliegende insecten en garandeert hiermee dat u de beste toestellen ontvangt, gebouwd volgens de hoogste specificaties.

Vraag het aan Dr Matthew Davies Onze resident entomoloog

Geef hier je vragen en opmerkingen in.

Kwaliteitsproducten

Onze hoogwaardige toestellen voor de beheersing van vliegende insecten genieten wereldwijd de eerste keuze voor vele 5-sterren resorts en hotels, fastfood- en snackketens, ziekenhuizen, (groot)keukens, supermarkten, bedrijven in de levensmiddelenindustrie en in de farmaceutische sector.

  • Het is onze doelstelling om onze onderzoeks- en ontwikkelingsmethoden continu te verbeteren, om nieuwe en innovatieve producten te produceren en om haalbare doelstellingen voor de publieke gezondheid en het milieu te bereiken dankzij de beheersing van plaagdieren, ziekten en infecties.
  • Wij bieden de meest kostenefficiënte en milieuvriendelijke oplossingen voor plaagdierbeheersing in onze markt.

Kwaliteitsservice

Aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft over onze medewerkers, onze producten of over onze organisatie.

  • We zijn erg trots op de snelle, betrouwbare en efficiënte toelevering van onze producten wereldwijd.
  • Op onze uitgebreide en gebruiksvriendelijke website vindt u gedetailleerde productomschrijvingen en informatie over ons bedrijf.
  • Om één van onze hoogwaardige producten aan te schaffen, kunt u ons rechtstreeks benaderen of contact opnemen met één van onze vele partners.

Kwaliteitsmanagement

Wij dragen kwaliteitsvolle dienstverlening en efficiënt management hoog in het vaandel. Onze Britse productielocatie beschikt over een managementsysteem dat volgens ISO 9001 gecertificeerd is.

  • Zowel ons management als onze verkoops- en productiemedewerkers ondersteunen met veel plezier de vele distributeurs en klanten over de hele wereld.
  • Ons motto is simpel: eerlijke en eersteklas service, hoogwaardige producten en kwaliteitsdesign.

Titan® 200 IP
Naturale
Titan Alpha
On-top Pro
Chameleon
Nemesis
Chameleon® Sirius
Sunburst® TAB
Sunburst
Titan® 300