Over PestWest

Het PestWest gamma van elektrische vliegenvangers werd voor het eerst ontwikkeld in 1980 door Mike Kemp. De innovatieve ontwerpen en kenmerken, inmiddels gekopieerd door vele andere fabrikanten, vielen in sneltempo in de smaak en werden dé favoriet van vele professionele plaagdierbestrijders over de hele wereld.

  • PestWest Electronics Ltd. staat bekend als innovatief marktleider op het gebied van de beheersing en bestrijding van vliegende insecten en heeft inmiddels wereldwijd een vooraanstaande positie verworven. PestWest Electronics Ltd. produceert zeer effectieve en betrouwbare elektrische vliegenvangers op basis van elektrocutie- en lijmplanktechnologie. Het PestWest assortiment wordt naar 75 verschillende landen geëxporteerd.
  • Als onderdeel van de Killgerm Group, gespecialiseerd in de toelevering van producten voor de professionele plaagdierbestrijdingsmarkt, kan PestWest steeds een beroep doen op de expertise van ontwerpers, technici en biologen. Alle PestWest toestellen worden ontworpen volgens de meest actuele normen en op basis van een ruime dosis ervaring, zodat u erop kunt vertrouwen dat u het beste krijgt wanneer u PestWest contacteert voor advies, training en producten.
  • Kwaliteit is daarom een aspect waarover u zich bij PestWest geen zorgen hoeft te maken.
  • Alle toestellen van PestWest dragen het CE-keurmerk en zijn onafhankelijk getest conform de EN 60335-2-59 norm. De toestellen zijn ontworpen voor een snel en eenvoudig onderhoud zonder gebruikmaking van gereedschap, wat tijd- en geldwinst oplevert. De gehanteerde kwaliteitsnorm maakt de toestellen duurzaam en efficiënt. Voor alle toestellen geldt een fabrieksgarantie van 3 (drie) jaar (exclusief lampbuizen en lijmplanken).
  • PestWest is nu de trotse bezitter van de hoogste koninklijke onderscheiding, de prestigieuze “Queens Award 2004”. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan bedrijven die excellente export en innovatie activiteiten ontplooien.

Ons bedrijf heeft op het gebied van export al verschillende regionale en nationale prijzen in de wacht gesleept. Als winnaar van de “UK Award for Best Use of Education and Training” is PestWest trots op het produceren van kwalitatief hoogwaardige toestellen met gebruikmaking van innovatieve en unieke ontwerp methoden.

Overal in Europa worden de PestWest producten aanschouwd als kwaliteitsproducten tegen een competitieve prijs. De productie van alle artikelen vindt plaats in Osset (VK) of in Vietnam.

PestWest Electronics Ltd heeft een kwaliteitsmanagementsysteem dat op basis van ISO 9001:2008 is gecertificeerd.

EnglishUSAGermanSpainFrenchDutchItalyPolandRussiaAustraliaChina