Snel Zoeken

Het juiste toestel kiezen

Publieke Ruimtes
In publieke ruimtes zoals restaurants, bars, café’s, winkels, hotels, etc… wordt er meestal voor een esthetisch design gekozen aangezien de beheersing van vliegende insecten aan het oog onttrokken dient te worden. De toestellen moeten op discrete wijze onderdeel uitmaken van het interieur en geruisloos werken. Lijmplanktoestellen met een discreet ontwerp zijn hier een ideale keuze.

Commerciële Ruimtes
Onder commerciële ruimtes vallen doorgaans kleine, middelgrote en grote handelaars en keukens. Het gaat hier vaak om plaatsen waar voedsel bereid of gepresenteerd wordt. Omwille van hygiënische en esthetische redenen wordt er vaak voor een roestvrij stalen constructie gekozen. Voor deze veeleisende gebieden zijn er doorgaans grote en krachtige toestellen nodig. De ruimtes zijn vaak ook zichtbaar voor het publiek dus de plaatsing van een discreet model kan hier zinvol zijn. Een mix van commerciële en discrete units wordt veelal gebruikt.

Industriële Ruimtes
Hier gaat het om fabrieken en magazijnen met grote open ruimtes die beschermd dienen te worden. Industriële elektrocutietoestellen zijn doorgaans erg groot en krachtig. Eén enkele unit kan bescherming bieden voor ruimtes tot 500 m².

Voor elke situatie een geschikt PestWest toestel. Indien u nog niet helemaal zeker bent, kunt u onderstaande referentiegids raadplegen.

external

KLIK HIER om het beeld te openen.

EnglishUSAGermanSpainFrenchDutchItalyPolandRussiaAustraliaChina