Vraag het aan Dr Matthew Davies

Dr Matthew Davies
BSc(Hons), Ph.D.

external

Dr Matthew Davis staat aan het hoofd van de Technische Afdeling van Killgerm Chemicals Ltd, is technisch redacteur voor Pest Control News, was Voorzitter van de 9e “International Conference on Urban Pests 2017” en promoveerde aan de Universiteit van Aston waar hij zijn doctorstitel haalde. Hij heeft een BsC (met onderscheiding) in de biologie van de Universiteit van York (met een jaar stage bij het “Food and Environment Research Agency”).

Bij Killgerm geeft Matthew advies omtrent alle aspecten die te maken hebben met plaagdierbeheersing en volksgezondheid, met in het bijzonder entomologie, en geeft hij training op het gebied van plaagdierbeheersing, werkt hij mee aan het testen van producten, verzorgt hij insect determinaties, pest control audits en schrijft hij technische literatuur.

Zijn doctoraatsonderzoek ging over het isoleren en karakteriseren van bacteriën die verband houden met vliegende insecten in ziekenhuizen en hij blijft samenwerken met Aston University, waar hij momenteel een doctoraatsstudent adviseert die onderzoek doet naar “de verwerving, incubatie en overdracht van bacteriën door insecten en andere geleedpotigen”.

Vraag het aan Dr Matthew Davies Formulier

Je hoeft hiervoor alleen onderstaand formulier maar in te vullen voor gratis technisch advies!

    captcha

    EnglishUSAGermanSpainFrenchDutchItalyPolandRussiaAustraliaChina