Waarom controle en bestrijding van vliegen?

Wettelijk moet U kunnen aantonen, dat U als ondernemer maximale voorzorgsmaatregelen heeft getroffen, om besmetting van voedingsmiddelen door vliegende insecten te voorkomen. Vliegend ongedierte is zeer mobiel en besmet consumptieve voedingsmiddelen door middel van speeksel en uitwerpselen. Veel insecten vormen daarom een zeer groot risico voor ons voedsel.

Met dit in het achterhoofd, wordt het controleren en bestrijden van vliegen veel meer dan het ophangen van zo maar een toestel op zo maar een plaats in Uw bedrijf. De effectiviteit en bescherming hangt in hoge mate af van het type toestel en de locatie waar de elektrische vliegenvanger wordt gemonteerd. Slechte kwaliteit en foutieve plaatsing zullen het probleem alleen maar groter maken.

external

Elk toestel is verschillend en allemaal hebben ze regelmatig onderhoud nodig. Als kosten een belangrijke factor zijn, neem dan ook de exploitatie kosten van een toestel op in Uw calculatie. In deze brochure helpen wij U stapsgewijs de voor Uw onderneming juiste keuze te maken uit ons assortiment.

Al met al superieure kwaliteit voor de ondernemer die serieus het risico van haar klanten wil reduceren.

Voor maximale effectiviteit dienen de lampbuizen bij voorkeur iedere 6 maanden, maar op zijn minst iedere 12 maanden te worden vervangen.

external

OVERWEEG DIT EENS…

ls in een restaurant een kakkerlak over Uw tafel loopt, zou U waarschijnlijk direct vertrekken. Als er echter een vlieg op Uw gerecht landt, verjaagt U deze om daarna rustig verder te eten. Deze vlieg draagt echter net zoveel ziekteverwekkende organismen met zich mee als de kakkerlak. Zou U daarom deze twee situaties niet even kritisch benaderen?

Vliegende insecten staan bekend als verspreiders van miljoenen ziekteverwekkende organismen en zijn dragers van o.a. E.Coli, Salmonella, Klebsiella, Campylobacter. Slechts een kleine dosis is voldoende om een serieuze ziekte te veroorzaken. Bovendien veroorzaakt besmetting een kwaliteitsreductie van Uw producten, wat ze onverkoopbaar maakt…

EnglishUSAGermanSpainFrenchDutchItalyPolandRussiaAustraliaChina